top of page

Wurst, Hamburger & Co

Wurst & Co heeft ruime ervaring met foodtruck catering. Ons aanbod voor festivals en evenementen is geschikt voor grote aantallen waarbij wij een top kwaliteit blijven garanderen. We komen ook graag bij u thuis of op het bedrijf. Ideaal voor bedrijfsfeesten, communies of kinderfeesten. Onze snacks worden ter plaatse vers in onze mobiele keuken bereid waarbij uitsluitend verse en hoogwaardige producten worden gebruikt. 

Wurst & Co; Catering; Bratwurst; Duitse braadworst

Best Wurst in Town!

Het varkensvlees voor onze Origineel Duitse braadworst wordt regionaal uit de omgeving van Eupen betrokken. Onze worst bevat geen vulstoffen en bestaat uitsluitend uit varkensvlees en kruiden. De worsten zijn daarmee gluten- en lactose vrij. Dit geldt ook voor onze Käsekrainer met >45% Emmentaler.

  • Bratwurst - das original

  • Currywurst - huisgemaakte warme currysaus

  • Käsekrainer - pittig en met kaas gevuld

  • Krakauer - grof en gerook

Wij serveren in een ovenvers broodje met on top gebakken uien en/of zuurkool, en bieden keuze uit een selectie koude sauzen.

Burger de Luxe

100% premium beef, regionaal en vers. De basis voor onze burgerpaty's. Afgerond met bacon, kaas, rucola, tomaat en onze huisgemaakte BBQ-saus serveren we in een broodje van Koos onze huisbakker.

  • Bacon - kaas - rucola - tomaat - bbq saus - augurk

  • Gorgonsola - rucola - bbq saus

  • Jalapeños  - bacon - cheddar - rucola - bbq saus

burger de luxe.jpg
pommes 1_1.jpg

écht andere Friet

De aardappalen voor onze verse friet groeien in Margraten. Ze worden gesneden met schil en landen dagvers in onze plantaardige frituurolie. Knapperig van buiten en romig van binnen, zó hoort friet.

Wij serveren met kwaliteitssauzen en (optioneel) met huisgemaakt stoofvlees (zuurvlees) of satésaus.

Bratwurst

vanaf € 7,00 pp

+

Friet

vanaf € 11,50 pp

bij 35 personen

exclusief voorrijkosten

Hamburger

vanaf € 10,50 pp

+

Friet

vanaf € 15,00 pp

bij 35 personen

exclusief voorrijkosten

Bratwurst

Hamburger

+

Friet

vanaf € 21,00 pp

bij 35 personen

exclusief voorrijkosten

Wij hanteren vaste voorrijkosten voor onze opdrachten. Bij 35 personen tot 25 km van Maastricht bedragen deze € 300,-. Bij grotere gezelschappen hanteren wij een korting, bij kleinere een toeslag. Voor meer kilometers wordt € 2,00 per km aangerekend.

Vegetarisch, allergie en/of bijzondere wensen?

Vraag het ons.

foodtruck 2.JPG
bottom of page